Autopoetsbedrijf Zwolle en omgeving

Jouw bolide staat daar maar zonder glans bij de voordeur? Wij boenen je mazda van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je auto mat eruit doet zien komt door hagel, de weersinvloeden geven de gelakte laag een doffe gloed. Wij zorgen er voor dat de volmaakte glans die je bolide voorheen had nogmaals naar voren komt. De laklaag wordt weer in ere hersteld voor het mooiste uitkomst. Onze medewerkers zijn altijd tevreden op het eindresultaat, en dat mag ook wel, want ze gebruiken de beste producten en stoppen de grootste zorg aan je auto. Wil je wat foto’s zien van auto’s voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze bedrijfswebsite. Binnenkort staat er dan weer een prachtig fonkelende automobiel voor je garage waar je graag naar kijkt.

Op de meest willekeurige momenten is het gebeurd, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je autosleutel en er zit een kras in je lak. Zoveel kleine krasjes in je autolak waar je niet op zat te wachten. Het is alleen maar zonde en je bent juist zo voorzichtig. Om nogmaals in een blinkende Nissan te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de steenaanslag dieper zijn, maar daar is een andere techniek voor. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. Ook de kleur is weer tot leven gekomen.

Heb je wel je ogen laten vallen op die sprankelende kleuren van een bolide? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van wauw dat ziet er superieur uit? Dit wordt verkregen met nano-coating en deze dienst zit ook in ons assortiment, dus jouw auto kan net zo gaaf worden. Nano-coating is een onzichtbare laag over de huidige laklaag heen, dit geeft op z’n minst twee jaar extra bescherming aan je vierwieler. Belangrijk is dat de heilige koe eerst helemaal gepolijst moet zijn om de gel haar werk te kunnen laten doen. Na deze behandeling valt het vuil en regen er zo van af, je heilige koe blijft helemaal droog.

Wil je de binnenkant van je bolide laten vernieuwen zodat deze aangenaam is om in te zitten? Wij maken alles binnen het interieur netjes, de zetels en dashboard tot de vloer aan toe. Waar is het auto interieur laten schoonmaken goed voor? Na een poos is de binnenkant lang niet zo smetteloos meer als toen je het kocht. Als je je vader gaat ophalen dan is het een blamage als die een vieze lift krijgt. De lederen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Audi net bij de occations dealer had opgehaald? Alle andere geurtjes die in het interieur zitten verstopt vernietigen we zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Ook een totaal pakket bestellen kan, dan maken we je bedrijfswagen van binnen en buiten brandschoon. Het ‘basis detailing’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan afnemen. Bovendien bestaat er een mogelijkheid om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Heb je een auto voor je bedrijf of een particuliere? Wij maken hier geen verschil in, we helpen alle mensen aan een fonkelend schoon voertuig. Nadat je jouw bestelbus brandschoon kan komen ophalen weten wij het enorm te waarderen als je ons als voorbeeld bij je oma wilt aanraden. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We verwelkomen je graag.

If you have any sort of concerns relating to where and how you can utilize autopoetsbedrijf breda, you can call us at the web page.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *